Hoe speelt Albert Heijn het klaar? Binnen 1 week klaar, 0 opleverfouten

In het blad Building Innovation van deze week stond een interessant artikel geschreven door Ruben Vrijhoef, waarin de aanpak van Albert Heijn beschreven stond, die samen met vaste (bouw-)partners in staat bleek binnen 1 week winkels om te bouwen, waar dat in het recente verleden nog weken duurden. Deze vorm van samenwerken (over individuele projecten heen) blijkt voor deze opdrachtgever en haar opdrachtnemers te leiden tot een win-win voor iedereen. Ik nodig u dan ook van harte uit kennis te nemen van het artikel door te drukken op de nevenstaande link 

In mijn eigen promotieonderzoek tracht ik de prestaties van dergelijke samenwerkingsvormen voor, tijdens en na de rit meetbaar te maken door deze projecten te gaan monitoren op kwantitatieve en kwalitative KPI’s en deze te vergelijken met gelijksoortige projecten die op een traditionele wijze worden uitgevoerd. De feiten zullen ons leren of dergelijke vormen van samenwerking resulteren in meetbaar betere prestaties voor alle betrokkenen… of niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.