Bouwbedrijven, Corporaties en Ketensamenwerking

Beste lezer,

Zoals u recent heeft kunnen lezen zijn wij dit jaar actief gestart met het organiseren van een aantal discussie bijeenkomsten met corporatiedirecteuren en directies van bouwondernemingen. Het leuke hieraan is dat de uitkomsten van deze discussies openbaar gepubliceerd zijn in Building Business. De eerste bijeenkomst met corporatiedirecteuren leverde dit artikel op: corporaties en ketensamenwerking

In het nieuwe augustus nummer van Building Business zal de bijeenkomst die we recent hebben gehad met directeuren van bouwbedrijven centraal staan. Ook dit artikel heb ik voor u live gezet en zal te lezen zijn door op deze link te klikken: bouwbedrijven en ketensamenwerking

In oktober 2008 hopen we op de volgende bijeenkomst veel deelnemers te krijgen. In die bijeenkomst wordt het spannend, dan komen de directies van corporaties en bouwondernemers samen en dan gaan we onderling de discussie aan hoe het anders kan in de onderlinge samenwerking. Hoe gaan we van woorden naar daden! En wie durft er deel te nemen aan het pilotprogramma om dat ook te gaan bewijzen.

Wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Marcel Noordhuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.