Supply Chain Excellence Startbijeenkomst ComWonen & Dura Vermeer groot succes!

Geachte lezer,

1 oktober jl. heeft een zeer succesvolle startbijeenkomst plaatsgevonden waarin ComWonen & Dura Vermeer hun ambities hebben gepresenteerd op het gebied van hun samenwerking om daarmee structureel te gaan werken aan het meetbaar reduceren van faalkosten, het verlagen van de integrale kosten en het verhogen van de kwaliteit.

Omdat dit weblog inmiddels ca. 500 lezers kent en niet iedereen aanwezig kon zijn, heb ik voor u de presentaties die gegeven zijn en het boekje ‘’ketenintegratie’’ dat ComWonen & Dura samen gemaakt hebben, live gezet op mijn weblog.

Ook is er een video registratie van de middag gemaakt en een film van 10 minuten waarin de teamleden geinterviewd worden en hun visie geven op de ambitieuze samenwerking van beide partijen. Op het moment dat die fim en video registratie beschikbaar komen zal ik ze live zetten. Tot die tijd moet u nog even geduld hebben.

Wij hopen eveneens in de komende maanden nieuwe pilotprogramma’s aan te kunnen kondigen. We hebben nog circa 3 – 4 partijen nodig (opdrachtgevers en opdrachtnemers) die net als ComWonen & Dura Vermeer de handschoen durven oppakken en niet meer willen praten over het verbeteren van de efficiency en effectiviteit, maar het gewoon willen gaan doen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Noordhuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.