Onderzoek naar het gebruik van ketensamenwerking in de bouw

Ketensamenwerking: online onderzoek naar de stand van zaken
Vanaf vandaag kan iedere speler uit de bouwketen inloggen op www.faalkostenreductie.nl Via deze website brengen we in kaart hoe opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw aankijken tegen het gedachtegoed van ketensamenwerking. In het onderzoek trachten we te toetsen of structurele (projectongebonden) samenwerking kan leiden tot een hogere kwaliteit en lagere kosten. Als tegenprestatie zullen wij u onze bevindingen naar aanleiding van dit onderzoek aan de deelnemers doen toekomen. Deze zullen aan het einde van het jaar beschikbaar komen. 
 
Opbouw van het onderzoek
Het onderzoek naar de bekendheid en het gebruik van ketensamenwerking vindt plaats via www.faalkostenreductie.nl Het beantwoorden van de vragen kost u slechts 15 minuten van uw tijd en wij zouden het op prijs stellen indien u de enquête zo spoedig mogelijk zou willen invullen. 
 
Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
 
Drs.ing. Marcel Noordhuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.