Videoregistratie ketensamenwerking & duurzaamheid door prof.dr.ir. Anke van Hal

In de 3de bijeenkomst van het platform Supply Chain Excellence stond een combinatie van theorie en praktijk centraal. Prof.dr.ir. Anke van Hal (hoogleraar sustainable housing aan de TU Delft/Nyenrode) ging in op het belang van ketensamenwerking bij de realisatie van duurzaamheid doelstellingen voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in de bouw.

In haar onderzoek blijkt dat de ‘’fusie van belangen’’ (= ketensamenwerking) van het grootste belang is voor de implementatie van duurzaamheid & rendementsverbetering. Onderstaand haar voordracht op het Executive Platform Supply Chain Excellence van 10 september jongstleden. Ook de PowerPoint versie heb ik voor u live gezet (link). Ook heb ik voor u haar oratietekst live gezet. U kunt deze downloaden door op deze link te klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.