Dura Vermeer Rotterdam genomineerd voor de Bouwpluim 2011

Het gezamenlijk project met Com·wonen ‘Ketenintegratie in de bouw: beter, sneller en goedkoper’ is genomineerd voor de Nederlandse Bouwpluim 2011! Het project is één van de vier genomineerden in de categorie ‘Burger- en utiliteitsbouw’.

 Het juryoordeel luidde als volgt: “Wie je er ook in de keten over spreekt, dit project is echt anders gegaan. Het Mooie Plan in Rotterdam is een toonbeeld van cultuurverandering, samenwerking, ketenintegratie en vernieuwing. Vooral omdat Dura Vermeer en Com·wonen bewijzen dat het mogelijk is om veel sneller, tegen lagere kosten (onder andere door minder fouten), van betere kwaliteit en met tevreden klanten te bouwen. Daarin zijn Dura Vermeer en Com·wonen koploper!”

Op woensdag 9 februari 2011, tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw, worden de genomineerden in de spotlights gezet en de winnaars per categorie officieel bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie ook op www.bouwpluim.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.