Bouw werkt hard aan ketenintegratie

– voor u geschreven in de Co-bouw van 25 februari jongstleden –

Bouwers die claimen dat ze goed zijn in ketenintegratie moeten niet altijd op hun woord worden geloofd. Volgens Jack van der Veen en Marcel Noordhuis zal de bouwsector heel hard moeten werken om de competenties die horen bij ketenintegratie te verwerven. “Waar het om draait bij ketenintegratie is het organiseren van een naadloze technische en procesmatige samenwerking van ontwerpers, bouwers en toeleveranciers, ten dienste van de opdrachtgever.” Dit citaat komt uit het artikel ‘Echte ketenintegratie ver te zoeken bij het nieuwe bouwen’ van Norbert van Doorn en Michiel Wentges dat onlangs in deze krant stond. Een aantal aanvullingen zijn naar onze mening noodzakelijk. pdf van het artikel uit de Cobouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.