Uitdaging volop bij Com.wonen

Goed opdrachtgeverschap, het niet willen accepteren dat er jaarlijks miljarden euro’s verdwijnen aan faalkosten in de bouw… Margriet Drijver, bestuurder van Com·wonen is gedreven in haar missie de bouw te innoveren en in haar zoektocht vertrouwen en medestanders te vinden. Drijver is bestuurslid van Vernieuwing Bouw, een onafhankelijk platform voor ontmoeting, kennisuitwisseling en samenwerking in de bouwsector en was dat tot voor kort bij Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland.

Ondertussen zijn het roerige tijden in corporatieland en is de intentieverklaring voor een fusie met PWS is ondertekend. Tot 1 juli 2011 is Drijver bestuurder van Com·wonen, wat ze na die tijd gaat doen weet ze nog niet. ‘Mijn opdracht bij Com·wonen is een hele stevige, die maak ik eerst af.’ pdf van het interview met Ben Pluijmers en Margriet Drijver

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.