Zicht op betere supply chain voor Boeing

– voor u gelezen op het inkopers-cafe –
boeing-787
Boeing gaat daadwerkelijk werk maken van de supply chain problemen die heersen binnen het bedrijf. Met de komst van een nieuwe hoofd supply chain en een verschuiving van de werkzaamheden hoopt de luchtvaartonderneming beter te voldoen aan haar verplichtingen richting klanten.

Melden wij onlangs nog dat Boeing vanwege haar supply chain problemen de levering van de Dreamliner 787 niet binnen de gestelde termijn voor elkaar kreeg, inmiddels heeft de luchtvaartonderneming een nieuwe hoofd supply chain aangesteld: Stan Deal. 

Nauwe samenwerking
Deal, eerder werkzaam als vice president en general manager van de Commercial Airplanes Supplier Management organisatie, volgt Ray Conner op. Conner was tot voor kort als vice president en general manager Supply Chain Management en Operations verbonden aan Boeing. Conner verplaatst binnen Boeing naar de functie van senior vice president Sales en Customer support. Conner krijgt de leiding over de verkoop- en customer support afdeling en werkt daarbij nauw samen met Deal.

Klantverplichtingen
De verschuiving binnen Boeing moet een betere supply chain management opleveren.
President en CEO van Boeing Jim Albaugh: “Dankzij de combinatie van onze verkoop- en customer support functies onder leiding van Ray Conner, kunnen wij onze klanten beter bedienen. Ray’s kennis van de behoeften van de klant is breed en diep. Bovendien begrijpt hij de vereisten van ons productiesysteem om te voldoen aan onze klantverplichtingen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.