Ketenintegratie geeft bouwsector impuls

 

– Voor u gelezen in het verslag van de staalfederatie –

Op 21 juni vormde Kasteel Maurick te Vught het onderkomen voor een opmerkelijke bijeenkomst. In deze historische ambiance werd het ketencongres ‘Creatie van de Toekomst’ gehouden. Meer in het bijzonder ging het hierbij om de toekomst van de bouwsector in ons land en de wijze waarop alle partijen die een bijdrage leveren aan bouwprojecten beter kunnen samenwerken. Samen vormen die partijen immers een keten van bedrijven en organisaties, en een groot deel van het congres draaide om de vraag hoe die keten in de toekomst beter kan functioneren door bundeling van expertise en integratie. Ook tegen de achtergrond van zaken als duurzaamheid, milieu en energiebesparing. Zoals de voorzitter van een van de deelnemende branches het formuleerde: “Tot nu toe werkten de uitvoerende partijen altijd min of meer langs elkaar heen. Dat ging ten koste van de vooruitgang van de bouwindustrie.” Nevenstaand het gehele artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.