Publiek private ketenintegratie in Rotterdam: Bouwvergunning in één dag

Tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw op 9 februari in het Beatrix Theater in Utrecht werd de Bouwpluim in de categorie B&U uitgereikt aan het project ‘Ketenintegratie in de bouw’ van Dura Vermeer Bouw Rotterdam en woningcorporatie Com·wonen. De tweejaarlijkse prijs stimuleert en waardeert een betere teamvorming en samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers bij grootschalige bouwprojecten. Inmiddels is ook de Rotterdamse afdeling Vergunningen van de dienst dS+V op verzoek van beide ketenpartners in de pilot ketenintegratie gestapt voor de nieuwbouw van het Mooie Plan fase 2. Nevenstaand het hele artikel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.