Niet alleen de prijs telt….

– Voor u gelezen in de Volkskrant –

Minister Kamp kreeg deze week een bidbook van de brancheorganisaties van cateraars, schoonmakers en beveiligers. Zij hebben de handen neengeslagen om er voor te zorgen dat bij aanbestedingen naar meer gekeken wordt dan alleen de prijs. In het bidbook ”Blijvend van waarde” doen de brancheorganisaties een dringend beroep op de minister om actie te ondernemen. Volgens hen komt de kwaliteit van de dienstverlening in het geding doordat opdrachtgevers bij aanbestedingen alleen letten op de prijs. Ze wijzen erop dat schoonmaak, catering en beveiliging een grote bijdrage leveren aan de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen, zoals Wajongers. Deze mensen hebben begeleiding nodig, maar door de bezuinigingen is hiervoor geen tijdmeer. Nevenstaand de  met de rest van het artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.