Ketenintegratie: de katalysator van succes – interview Havensteder – Ballast Nedam

– Voor u vrijgegeven met dank aan Peter van Dijk van Ballast Nedam –

De samenwerking tussen Ballast Nedam en Havensteder kwam tot stand na een uitgebreide selectieprocedure waarbij visie op ketenintegratie het belangrijkste selectiecriterium was. Dat kwam Ballast Nedam goed uit. Van Dijk: ‘Wij zijn er – zeker na de positieve manier van samenwerken met Havensteder – van overtuigd dat wij door middel van ketenintegratie beter in staat zijn een duurzame leefomgeving voor klant en samenleving opdrachten zouden verwerven.’

De kiem van de samenwerking tussen de beursgenoteerde onderneming en de corporatie dateert nog van voor de fusie in juli 2010 van Com-wonen en PWS tot het huidige Havensteder. Een belangrijk leidraad vormde daarbij een programma, opgesteld door kenniscentrum CPI dat  nauwe banden onderhoudt met de TU Delft. Pluijmers was in die periode als directeur Vastgoed namens Com-Wonen nauw betrokken bij het vinden van de nieuwe partner voor grootonderhoud van 1.950 woningen in Schollevaar, Capelle aan de IJssel, waarbij ketenintegratie de samenwerkingsvorm zou worden. Nevenstaand de link naar de rest van het artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.