BAM Woningbouw wil kantelen naar een consumentgericht bedrijf

– Voor u gelezen in building business van februari 2012 –

 Het lijkt een dooddoener van de eerste orde: de woonconsument komt centraal te staan in de strategie van de grootste woningbouwer van Nederland, BAM Woningbouw. Waren we daar al niet een decennium geleden mee begonnen, so what’s new? Volgens directeur Paul Born en hoofd Marketing & Innovatie Rick van den Bos is er echter wel degelijk sprake van een fundamentele doorbraak. Zij zetten in een openhartig gesprek verleden, heden en toekomst van de consumentgerichte aanpak bij BAM Woningbouw op een rij. Hun conclusie: het is niet meer het speeltje van de directie, maar wordt straks gedragen door de gehele organisatie – vijftienhonderd mensen sterk. Dat is de ambitie. Nevenstaand de rest van het artikel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.