Bouwbedrijven en ketensamenwerking

– Voor u gelezen in Building Business augustus 2008 en nog steeds actueel –

Ketenintegratie leidt tot minder faalkosten en een hogere kwaliteit. Een stelling die in andere sectoren van de economie al volop is bewezen, maar in de bouw nog maar mondjesmaat. Nyenrode-promovendus Marcel Noordhuis, tevens werkzaam bij Deloitte Real Estate, wil achterhalen hoe dat komt. Belangrijker nog: hij wil partijen bij elkaar halen om aan te tonen dat ketensamenwerking meetbare meerwaarde voortbrengt. Man on a mission dus. Eind vorig jaar nodigde hij een achttal corporaties uit om vanuit de opdrachtgeverskant hun visie te geven. Onlangs mocht de andere kant van de tafel – de bouwbedrijven – reageren. Building Business doet opnieuw verslag. Nevenstaand de link naar het hele artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.