Ketensamenwerking organisatiemodellen

Als men project overstijgend op de langere termijn gaat samenwerken, in wat ook wel strategische allianties worden genoemd, kunnen we vanuit zowel literatuur als praktijk een drietal organisatiemodellen onderscheiden die de samenwerking tussen de partijen als een soort ‘’shared service center’’ gaat coordineren.

In dit artikel laten Marcel Noordhuis, Maurits van Thiel de Vries, Léon Fleuren en Jelle Koolwijk  hun licht schijnen op de organisatiemodellen die daarvoor in de ”industrie” worden toegepast en ook in de ”bouw” gebruikt kunnen worden.  Door op nevenstaande link te klikken kunt u het gehele artikel downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.