De kansen van ketensamenwerking – verslag van de AWB woontafel

– Voor u gelezen in het verslag van de AWB woontafel december 2012 –

Bij de inventarisatie die Marcel Noordhuis maakt tijdens de opening van de AWB Woontafel, bleek dat de deelnemers – afkomstig van de woningcorporaties OFW Dronten, Leystromen, Woonvisie en Domijn – allen al bezig zijn met het onderzoeken van nieuwe vormen van samenwerking met aannemers, installateurs en leveranciers. Het vinden van de juiste vorm en het maken van de juiste afspraken blijkt in veel gevallen echter nog een struikelblok. Tijdens de AWB Woontafel lichte MarcelNoordhuis toe dat het vinden van de juiste partners nog maar het begin is. “Het gaat erom de gehele keten te optimaliseren als ware het één eenheid, in plaats van elke eenheid afzonderlijk”, aldus Noordhuis. De bijeenkomst leverde de deelnemers meer inzicht op in de interne en externe processen die geoptimaliseerd dienen te worden voor de implementatie van ketensamenwerking. Via nevenstaande link kunt u het gehele verslag raadplegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.