Reactie op ”Exit ketensamenwerking: even uitzoomen”

Op 24 januari 2013 publiceerde Jan Willem van de Groep een Blog met de bovenstaande titel op het weblog van het platform ketensamenwerking woningbouw (http://ketensamenwerking.nl/exit-ketensamenwerking-even-uitzoomen).

exitketensamenwerking

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaand de reactie van prof.dr. Jack van der Veen – Hoogleraar Supply Chain Management op Nyenrode Business Universiteit.

”Jammer Jan Willem dat je blijkbaar maar niet van dit stokpaardje af kunt komen. Zoals ik je steeds duidelijk probeer te maken (zie ook de discussie zoals op Renda.nl (http://www.renda.nl/discussie-ketensamenwerking/) gepubliceerd) bestaat het probleem dat jij aankaart helemaal niet. De enige die denkt dat ketensamenwerking alleen met de huidige bouwkolom kan ben jijzelf. Je schopt dus tegen een door jou zelf opgebouwd beeld en bestrijd een probleem dat in wezen niet bestaat.

Inhoudelijk zijn wij het eens; soms heb je bredere coalities nodig om innovaties te realiseren. Ik noem dat ook ketensamenwerking. Jij niet. Semantische discussie dus. Zullen we daarover ophouden en onze doelgroep niet verder verwarren met dit soort makkelijke oneliners (zie kop artikel) en respect hebben voor iedereen die hard werkt om de bouw te helpen innoveren?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.