Kansen van bouwen met woning concepten!

Subtitel: keuzemogelijkheden door een efficient ontwerpproces.

Dit verslag is geschreven door de afstudeerkandidaat Bart Dankers, van de Master ‘Design and Construction Management’ aan de Faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft. Het afstudeerproject vond plaats bij het consortium WeBuildHomes. Dit rapport is interessant voor iedereen die belangstelling heeft voor woningbouwproducten die aansluiten op de behoefte van de woonconsument. Meer specifiek, lezers die belangstelling hebben in een methode waardoor het ontwerpproces efficiënt ingericht kan worden, waardoor een grote differentiatie aan onder architectuur ontworpen woningen gerealiseerd kan worden. Nevenstaand de link naar de rapportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.