Analyse van de Blok voor Blok benadering

Energiebesparing is een onderwerp waar momenteel veel aandacht aan wordt besteed. Op verschillende manieren wordt geprobeerd het energieverbruik terug te dringen en te verduurzamen. Een van de aspecten is de energetische verbetering die binnen de bestaande woningvoorraad kan plaatsvinden. Verschillende regelingen en projecten zijn opgezet met als doel woningeigenaren te verleiden tot het nemen van energetische maatregelen. Er is helaas nog steeds onduidelijkheid over de opzet, het verloop en het resultaat van deze regelingen en projecten. Nevenstaande link geeft de uitkomsten van het onderzoek en de resultaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.