Betrouwbaarheid en vertrouwen

Vertrouwen winnen kun je leren. Of zoals 2300 jaar geleden de filosoof Aristoteles al zei: ‘Als u geen zorgzaam iemand bent, maar u wilt dat wel graag zijn – gedraag u dan als een zorgzaam iemand. Als u nu geen eerlijk mens bent, maar u wilt dat wel zijn, ga u dan als zodanig gedragen. Doe gewoon wat zorgzame of eerlijke mensen doen. Het duurt misschien even, maar als u deze dingen doet gedraagt u zich naar de persoon die u wilt zijn’. Middels nevenstaande link kunt u 6 concrete handvatten vinden hoe je kunt investeren in een vertrouwensrelatie, hoe je door oefening betrouwbaar kunt worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.