‘Bouwen vraagt om vertrouwen’

Vanuit Nyenrode Business Universiteit doen twee studenten onderzoek naar het onderling vertrouwen tussen projectleiders die actief zijn binnen bouwprojecten. Het onderzoek ‘Bouwen vraagt om vertrouwen’ is erop gericht om dit onderling vertrouwen te vergroten met als doel om de resultaten te verbeteren. De vragenlijst vraagt maximaal vijftien minuten van uw tijd. U kunt de vragenlijst starten door op de onderstaande link te klikken. Dus, is vertrouwen een belangrijk thema in uw eigen dagelijkse praktijk? Doe dan mee met dit onderzoek! Dank voor uw tijd. https://nyenrode.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_3qIP6Q0pXB2Dzcp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.