Woningcorporaties en Vastgoedontwikkeling: Fit for Use?

– Voor u gevonden, het proefschrift van Reinier van der Kuij – TU Delft –

De fascinatie voor woningcorporaties en vastgoedontwikkeling is tijdens mijn afstuderen begonnen. Tijdens mijn werk bij Atrivé is deze fascinatie opnieuw aangewakkerd door een adviesopdracht om een afdeling projectontwikkeling van een corporatie te verzelfstandigen tot een BV Projectontwikkeling. Continue verbazing en vraagtekens over de achterliggende motivatie en organisatorische vormgeving bleven spelen tijdens de anderhalf jaar dat ik aan deze opdracht werkte. Eigenlijk is er zelfs nooit echt antwoord gegeven op de vraagstukken die we tegenkwamen, we kozen voor de meest praktische oplossing om het werkbaar te krijgen. Tijdens deze opdracht kwam de mogelijkheid voor een promotieonderzoek naar dit onderwerp op mijn pad. Eén en één was drie in dit geval en ik kon antwoorden gaan zoeken. Nevenstaand de link naar het proefschrift.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.