Corporatie Ymere ontdekt co-makership

– Voor u gelezen in de Cobouw –

Corporaties kiezen steeds vaker voor het werken met co-makers. Ymere gaat zelfs 100 procent van de nieuwbouw- en renovatieprojecten aan een groep vaste bouwbedrijven uitbesteden. In toenemende mate besteden woningcorporaties hun bouwwerkzaamheden langjarig uit aan een selecte groep vaste bouwpartners. Vooral het laatste half jaar rukt het co-makership op. De verhuurdersheffing en de noodzaak te bezuinigen op bedrijfslasten versnellen het streven naar regisserend opdrachtgeverschap, zeggen verschillende deskundigen in de sector. Het werken met co-makers past daarbij. Via nevenstaande links (deel 1 en deel 2)het gehele artikel waarin tevens een beschrijving van de resultaten die Ymere samen met haar partners heeft weten te behalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.