Woonlasten van huurders

– Voor u gelezen, rapportage van RIGO –

woonlasten van huurders 2

De Nederlandse Woonbond zet zich in voor de betaalbaarheid van de woonlasten voor huurders. Daarbij kijkt zij niet alleen naar de huurlasten maar ook naar de ene r-gielasten. In opdracht van de Woonbond heeft RIGO onderzoek gedaan naar de huidige en verwachte woonlasten van huurders in de huidige kabinetsperiode, tot 2017.  Het onderzoek is uitgevoerd op basis van het WoonOnderzoek Nederland (WoON) 2012. De uitkomsten gaan alleen over huurders van gereguleerde huurwoningen: zelfstandige huurwoningen met een kale huur (in 2012) tot de liberalisatiegrens (€664). Nevenstaand de link naar de gehele rapportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.