Projectorganisatie en samenwerking

– Door R.P. Geraedts –

In de Nederlandse bouwwereld zijn de ProjectMatig Werken beheersaspecten Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit (GOTIK), waaraan dan soms het aspect risico wordt toegevoegd, vrij algemeen bekend. Onder beheersaspect wordt de invalshoek verstaan waaronder men naar het project (-resultaat of – weg) kan kijken (Wijnen, 1995). Omdat het aspect organisatie en het daar sterk aan verwant zijnde begrip samenwerking vanuit het vak bouwmanagement zo belangrijk en veelomvattend is, worden deze beheersaspecten in dit hoofdstuk aan de orde gesteld. Middels de nevenstaande link is de gehele tekst op te vragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.