Succesfactoren van de Nederlandse bouwsector

– Voor u gevonden op Internet een onderzoek door BDO –

De afgelopen jaren zijn voor de Nederlandse bouwsector turbulent geweest. Aanhoudende prijsdruk (zeker in de aanbestedingsmarkt), uitstel van projecten en soms forse tegenvallers in de uitvoering hebben geleid tot een slagveld van verliesgevende exploitaties en faillissementen. Gelukkig zijn er in de sector ook talrijke ondernemingen die financieel wél goed presteren. Bedrijven waaraan de crisis voorbij lijkt te gaan. Wat is het geheim van de ondernemingen die ondanks deze turbulente marktomstandigheden jaar in jaar uit wel goed blijven presteren? Wat doen deze zogenaamde outperformers wél wat anderen in de branche niet doen? En wat doen deze outperformers nu juist niet wat anderen in de branche wel doen? Waar focust het management van deze ondernemingen op? De resultaten van hun onderzoek leest u middels nevenstaande link.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.