Besluitvorming bij herontwikkeling van gemeentelijkvastgoed

Dit onderzoek bevat de resultaten en beschrijving van een afstudeeronderzoek door Cornelis Ryan Kaal binnen de master Construction Management and Engineering (CME) van de Technische Universiteit Delft. Het onderzoek betreft de realisatie van een besluitvormingsmodel voor de keuze van een samenwerkingsvorm bij een monumentaal herontwikkelingsproces waar de gemeente eigenaar en opdrachtgever van het object is. De focus ligt hierbij grotendeels op het bepalen van de aspecten die monumentale herontwikkeling en publiek opdrachtgeverschap bijzonder maken in dit besluitvormingsproces. Het onderzoek resulteert in een besluitvormingsmodel dat een ondersteunend advies genereert voor een gemeentelijke opdrachtgever die door dit advies een besluit kan nemen over de meest geschikte relatie tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer (samenwerkingsvorm). Via nevenstaande link is het onderzoek te downloaden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.