Applying supply chain collaboration in the public sector of the construction industry

– Door: Joyce Carmen van Tellingen (TU Delft) –

Supply Chain Collaboration heeft zijn weg naar de Nederlandse Bouw gevonden maar is tot nu toe vooral door private partijen toegepast. Waarom wordt Supply Chain Collaboration niet toegepast door publieke opdrachtgevers?

Een van de redenen zou kunnen zijn dat publieke opdrachtgevers meer dan de private sector binnen de grenzen van verschillende juridische kader moeten opereren. Het juridische kader waarin publieke opdrachtgevers opereren werkt belemmerend voor de toepassing van Supply Chain Collaboration. De onderzoeksvraag die beantwoord wordt, gaat in op de wijze waarop publieke opdrachtgevers binnen de geldende wet en regelgeving toch met supply chain collaboration aan de slag kunnen. Middels nevenstaande link kunt u haar afstudeerrapport inzien.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.