Echt samenwerken in de (GGZ) keten

Paula (33 jaar) heeft al meer dan de helft van haar leven ervaring in de GGZ. Zelden had zij het gevoel dat behandelaren echt goed naar haar keken. Sinds een jaar is dat anders: ze heeft het gevoel dat ze op haar plek is bij haar behandelaar. Er is een klik, ze wordt gezien en er is goede afstemming tussen haar huisarts en haar behandelaar.

Paula staat niet alleen met haar verhaal. En helaas geldt haar ervaring niet alleen voor de GGZ. Ondanks de vele goede bedoelingen lukt het nog niet alle zorgaanbieders om het belang van de cliënt voorop te stellen en samen te werken in de keten voor een betere kwaliteit van leven voor de cliënt. Met alle transities in de zorg neemt de behoefte om goed samen te werken in de keten toe. Gebruikmaken van elkaars kracht, kennis en kunde. Mooie woorden, maar niet altijd succesvol. Waar wringt het dan? Lees hierbij de rest van het artikel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.