Samen met ketenpartners nieuwe business genereren met duurzaam bouwen en renoveren: hoe doet u dat?

– Voor u gevonden, lessen naar aanleiding van de BIK challenge in Noord Holland –

In de bouw liggen veel kansen op het gebied van duurzaamheid en samenwerking. Daarnaast ligt er een grote taak voor de bouwsector, omdat de gebouwde omgeving ruim 40% van het Noord-Hollandse gasverbruik voor haar rekening neemt en wij in het kader van de energietransitie gasverbruik willen verminderen. De provincie Noord-Holland is steeds op zoek naar kansen om dit voor elkaar te krijgen en manieren om dit te ondersteunen.

Het programma Bouwen aan Integrale Ketensamenwerking (BIK) is een mooi voorbeeld. Het levende bewijs dat, door samenwerking in de keten en werken aan duurzame oplossingen, bijzonder mooie resultaten geboekt kunnen worden. In samenwerking met de Kamer van Koophandel, ondernemers en kennispartijen. Zoals het hoort, want alleen samen lukt het om toe te werken naar een volledig duurzame energievoorziening in 2050. Er zijn mooie consortia ontstaan en er is waardevolle kennis op dit gebied verzameld. Nevenstaand de link naar de gehele rapportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.