TNO Best Practices in de Bouwlogistiek

– Voor u gevonden op het web –

logistiek_in_de_keten_1_s3PXLh

Dit overzicht van best practices in bouwlogistiek bestaat uit een inventarisatie van verschillende bouwlogistieke oplossingen die zijn onderzocht en/of daadwerkelijk in de praktijk toegepast in de afgelopen 3 tot 4 jaren in de Nederlandse bouwsector. Veel van deze best practices zijn onderzocht en beschreven door studenten van de Hogeschool Rotterdam vanuit het SIA RAAK MKB-project “Duurzame Ketensamenwerking Binnenstedelijke Bouwprojecten”. Daarnaast zijn best practices opgenomen die zijn onderzocht en beschreven door de kennisinstellingen TNO, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Amsterdam, TU-Delft. Nevenstaand de link naar de rapportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.