Register Ketensamenwerking Bouw

Omdat het toepassen van ketensamenwerking leidt tot beter, sneller, goedkopere en duurzamere oplossing dan die traditioneel mogelijk zijn, is het van groot belang om een overzicht te creëren van bouwpartijen die claimen al een redelijke hoeveelheid ervaring te hebben in het toepassen van ketensamenwerking. Immers, het samenwerken met dergelijke partijen zou in principe moeten leiden tot een veel betere prijs / prestatie dan die traditioneel mogelijk is.

Om het voor opdrachtgevers gemakkelijker te maken dergelijke partijen te identificeren hebben we een openbaar register samengesteld waarbij opdrachtgevers zowel nieuwbouw, alsook onderhoud en renovatie aannemers zouden moeten kunnen vinden.

Iedere bouwer die stelt veel ervaring te hebben met ketensamenwerking, mag zich melden, waarbij wij steeds het volgende zullen vragen: Bedrijfsnaam, Vestigingsplaats, en per keten, de naam van uw Opdrachtgever waarmee u invulling geeft aan ketensamenwerking. Op deze wijze kan bijvoorbeeld een nieuwbouw aannemer aangeven dat hij in 5 (keten)samenwerkingsverbanden zit met 5 verschillende woningcorporaties.  Tevens zullen wij in het overzicht aangeven welke partijen zich reeds hebben bewezen, zoals door het winnen van de jaarlijkse ”Nyenrode Supply Chain Award”.

Vooralsnog stellen wij het overzicht samen op basis van openbare bronnen of eigen aanmeldingen van bouwpartijen, Derhalve kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de gegevens. Wel zullen wij onjuistheden meteen corrigeren, zodat het overzicht een zo getrouw mogelijk beeld geeft van de waarheid. Let wel op! Iedereen kan zich melden, en wij kunnen op voorhand niet vaststellen of partijen die claimen aan ketensamenwerking te doen, dat daadwerkelijk invulling geven.

Wel kunnen wij op (indien gewenst) onderzoek doen naar de mate waarin de onderliggende principes van ketensamenwerking daadwerkelijk invulling worden gegeven door partijen. Door de inzet van de door ons ontwikkelde Ketensamenwerkingsindex (KSI) wordt het mogelijk een uitspraak te doen naar de mate waarin de onderliggende principes van ketensamenwerking daadwerkelijk worden toegepast bij de uitvoering van projecten. Ook kunnen wij – indien gewenst – onderzoek doen naar de mate waarin de partijen die ketensamenwerking toepassen, daadwerkelijk betere prestaties leveren op tijd, geld en kwaliteit dan traditioneel samenwerkende partijen.

Onderstaand hebben wij voor u de partijen die de Nyenrode Supply Chain Award hebben gewonnen, en zich hebben gekwalificeerd als excellente ketenspeler, vet en met een * gemarkeerd. Mocht u zich willen registreren of vragen hebben, dan kunt u een mail sturen naar m.noordhuis@nyenrode.nl of mij even bellen op 06 144 60 880

NIEUWBOUW

register2

ONDERHOUD/RENOVATIE

register1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.